There is nothing to show here!
Slider with alias urnik-tekmovanj-1 not found.
TEKMOVANJE

XC Gozd OPEN

XC Gozd OPEN je sezonska tekma v organizaciji JPK Kriška gora z denarnimi in praktičnimi nagradami. Namenjena je vsem, ki imajo vsaj malo tekmovalnega duha, od B klase do D klase, z dolečenim faktorjem tekmovanja objavljenim na XC Globe. 

Trenutno stanje na lestvici:
03_IMG_4025
03_DSC_0165
1.

Termin

Tekmovanje se je začelo s 15. marcem. Potekalo bo do 11. septembra, ko se bodo točke treh najboljših letov posameznega tekmovalca seštele in določil se bo zmagovalec. Na dan razglasitve zmagovalca in podelitve nagrad bodo vsi sodelujoči deležni primerne in zaslužene pogostitve.

Do zaključka tekmovanja je še …

dni
ur
minut
sekund
2.

Pravila tekmovanja

V evidenco tekmovanja se šteje 3 najboljši OPEN DISTANCE leti z vzletišča Gozd, ki jih je prijavljen pilot opravil med 15. marcem in 11. septembrom. Večja količina letov pomeni, da lahko tudi nižje klase bolj vplivajo na končni rezultat tekme.
 
4. junija bo na vzletišču Gozd potekal Juretov memorial. Let, ki ga tekmovalec opravi na ta dan bo točkovan več od ostalih štirih letov.
 
Zaradi vodenja evidenc je nujna prijava in plačilo prijavnine v višini 15 €.
XC factors
FAI triangle
1.4
Triangle
1.2
Free flight
1.0
Glider handicap
EN B
1.3
EN C
1.1
EN D
1.0
03_DSCF3835
03_DSCF1677-1
3.

Juretov memorial

Poseben dan, ki bo tekmovalcem prinesel več točk v primerjavi z ostalimi dnevi bo 4. junij, ko se bo letelo v spomin Juretu Kurniku. Razglašen bo zmagovalec dneva, ki si bo glede na uspešnost zmagovalnega leta “privozil” nagrado (odletene OLC točke x 1 €). Memorial bo potekal vsako leto, ne glede na seznsk tekmovanje XC Gozd OPEN. O ostalih podrobnostih vas bomo pravočasno obvestili.

4.

Nagrade

Glede na končno razvrstitev pilotov se bodo 11. septembra na razglasitvi rezultatov podelile finančne in praktične nagrade za pilote uvrščene do 15. mesta. 

1
Nagrada za 1. mesto.
1
Nagrada za 2. mesto
1
Nagrada za 3. mesto.
1
PRAKTIČNIH NAGRAD
Nagrade za 4. – 15. mesto.
5.

Prijava

Za prijavo na XC Gozd OPEN izpolni prijavni obrazec. Predračun z informacijami o plačilu prijavnine, ki znaša 15 €, bo posredovan na tvoj e-poštni naslov.


V sodelovanju z ...